Ünnepeink
Rogers Iskola

Délelőtt az udvaron kiszebábok égetésével búcsúztattuk a telet. 

Kicsik és nagyok, az egész iskola és az óvoda, farsangi dalokkal és népi mondókákkal ünnepelte tél végét. Ezután a kultúrköri bemutatók következtek, minden osztály egy előadással készült. Ebéd után következtek a szakkörök: farsangi paróka és álarc készítés, játékbarlang, tánc, arcfestés, a nagy sikerű vicces evőverseny és sok más remek program. 

Háromkor megérkeztek a szülők és kezdetét vette a mulatság. A tanárok meglepetés előadása idén is nagy sikert aratott. A jelmezek bemutatása következett: voltak királylányok, tündérek, ninják, mindenféle állatok, sztárok, szőlők, és rengeteg meseszereplő illetve fimes karakterek. A bemutató után már csak a tánc és a fánkok elfogyasztása volt hátra! 

Ez a farsang is nagy siker volt, mindenki jól szórakozott! 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább