Ünnepeink
Rogers Iskola

A Rogers Iskolában mindig vidám ünnep a szüret. 

Idén sem volt másképp. Szüreti mulatságunkon, október 25-én, pénteken ismét sok színes szakkör közül választhattak a gyerekek, volt demizson készítés, pogácsasütés, erőpróba, őszi falevélkép készítés, szőlő préselés, parafadugókép készítés, lekvárkóstolás. 

Délelőtt a piacra mentek az osztályok, hogy bevásároljanak a lakomára. Ezután a kultúrköri bemutatókat néztük végig. Kora délután szakköri foglalkozások voltak három óráig, ekkor érkeztek a szülők. A kis elsősök a 2-3-4. osztályosokról leszüretelték a szőlőt, bemutatkoztak a szakkörök. Utána mindenki neki látott a lakomának. Az ünnepet közös tánccal fejeztük be, Janó és zenész barátai húzták a talp alá valót. 

1
2
3

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább