Ünnepeink
Rogers Iskola

Az esős idő ellenére három kiszebáb égetésével búcsúztattuk a telet.

Kicsik és nagyok, az egész iskola és az óvoda, farsangi dalokkal és népi mondókákkal ünnepelte a tél végét. Ezután minden osztály előadta a tornateremben a kultúrköri bemutatóját. 

Ebéd után szakkörökből lehetett válogatni. Volt, aki arcfestést kért a nagyoktól, voltak, akik a tánctanulást választották, mások a tréfás vetélkedőket kedvelték, és voltak akik inkább játékbarlangba mentek. Háromkor megérkeztek a szülők, kezdetét vette a szokásoknak megfelelő tanári előadás, a jelmezes felvonulás, a roki és a hatodikos lányok táncbemutatója, a lakomázás és a tánc. Az élő zenét a nyolcadikos Krisi apukájának és zenekarának köszönhetjük. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább