Ünnepeink
Rogers Iskola

Megnyitottuk a Rogers Iskola 26. tanévét! 

A kis elsősök átbújtak a nagy gyerekek karjaiból épült kapukon és helyet foglaltak az első sorban, ahonnan a műsort élvezhették. A felsőbb osztályosok ajándékokat adtak át a kicsiknek egy-egy előadás, versmondás keretében. Ráadásként még az egyik kis elsős is köszöntötte az iskolásokat, méghozzá minion nyelven! Majd a gyertyagyújtás következett. Az évnyitó egyik legfontosabb és számunkra legszebb pillanata, amikor a nagy óvodai, iskolai gyertyáról a pedagógusok meggyújtják a gyerekek kis gyertyáit. 

A megszeppent elsősök a már komoly iskolás másodikosoktól kapták meg a tudás lángját és beálltak az iskolásokhoz, hogy együtt énekeljük: 

Úgy néztem magamra mindig,
Ahogy csodára nézni illik,
Csodára az ember fiára,
Kezeire, nyírott hajára. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább