Ünnepeink
Rogers Iskola

Saját készítésű ajándékok és karácsonyfadíszek közül válogathattunk.

Azért is szeretjük ezt az ünnepi időszakot, mert minden a jól ismert és szeretett hagyományok szerint zajlik, mégis mindig újra és újra elcsodálkozunk rajta. Így volt ez a karácsonyi vásárral is. Az ovisok gyönyörű mézeskalácsai idén is jól fogytak. Találkoztunk nagyon szép karácsonyfadíszekkel, gyertyatartókkal borospohárból, faágból, gyönyörű horgolt csillagokkal, illatos és szép öntött szappanokkal, saját készítésű képregénnyel, felsorolni sem tudom még mi mindennel. A lelkes vásárlók halk zenével, illatokkal kísérve válogattak a szebbnél szebb alkotások között. A végére a puttonyunk meg is telt karácsonyi ajándékokkal. 

1
2
3
4
5
6

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább