Ünnepeink
Rogers Iskola

Mindenkinek köszönjük a sok segítséget és az aktív részvételt!

A szüreti ünnepségünk idén is jól sikerült, nem esett az eső, így az udvaron tudtunk ünnepelni. Délelőtt a gyerekek sokféle szakkörből választhattak, a foglalkozásokon készült műveket délután bemutatták a többieknek. A szülőket délre vártuk a lakomára. A lakomakészítők szorgos kezekkel szeletelték a kolbászt, hagymát, kenyeret, zöldségeket, egy másik csapat szőlőt préselt a lakomához, hogy mire a szülők megérkeznek, akkorára minden finomság az asztalon legyen. A Legvár versenyünkre idén is számos izgalmas ízű alkotás érkezett. Zeneszó mellett jó hangulatban lakomáztunk. Örülünk, hogy sokan eljöttetek.

1
2
3
4
5
6

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább