Projektek
Rogers Iskola

A tanév végén tanulmányi kirándulásra megyünk a Felvidékre.  

Különleges osztálykirándulás vár tavasszal a hetedikes Levél osztályra, amely a "Határtalanul" pályázat támogatásával a Felvidékre utazik majd. A célunk a szlovákiai magyar történelmi és kulturális értekek megismerése. Ennek keretében Füleken magyar diákokkal, Berzétén egy gyermekotthont létrehozó tiszteletessel találkozunk. Meglátogatjuk Somoskő és Késmárk várát, járunk Kassán, Lőcsén és a bányavárosokban, túrázunk a Szlovák Paradicsomban. Nagyon izgalmas és tartalmas program áll előttünk. Alig várjuk, hogy május legyen!

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább