Projektek
Rogers Iskola

Idén szeptemberben rendeztük meg a bolhapiacot.  

Ezen a szép napsütéses szeptemberi napon az udvar zsúfolt volt a sok-sok árustól és zajos a vidám beszélgetéstől, alkudozástól. Örültünk, hogy idén végre jöhettek rokonok, barátok, és üzlettársak is. Remek könyveket, játékokat vásárolhattunk, a plüssök, focis kártyák és egyéb kincsek gazdát cseréltek. Volt, aki pólót árult a saját maga által készített grafikával, és persze zsákbamacskát is vehettünk. Finom falatok is kaphatók voltak, amiket mi, délutáni nassolók hamar eltüntettünk. A Gesztenyék chili con carne-t főztek az alkalomra. Az étvágygerjesztő illatnak sokan nem tudtunk ellenállni, nem bántuk meg, az íze is nagyon finom volt. Mindenki elégedetten tért haza zsákmányaival.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább