Projektek
Rogers Iskola

Rengeteg kincs talált új gazdára.

A tavaszi szünet előtt egy szép napsütéses tavaszi csütörtökön tartottuk a bolhapiacot az udvaron. Örültünk, hogy idén végre jöhettek rokonok, barátok, és üzlettársak is. A megunt játékok, társasok, könyvek, plüssök, puzzle, focis kártyák, pónik és egyéb kincsek gazdát cseréltek. Köszönjük, hogy bolhát nem árultatok, de hoztatok finom sütiket és limonádét! Az udvar zsúfolt volt a sok-sok árustól és zajos a vidám beszélgetéstől, alkudozástól. Mindenki elégedetten tért haza zsákmányaival. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább