Projektek
Rogers Iskola

Az 53 rogerses versenyző nagyon örült a tökéletes időjárásnak.

Öt 3 fős csapat jelentkezett a váltó futásra, így lett egy nagyon szépen teljesítő harmadik, egy negyedik Zöld és egy ötödik osztályos csapatunk, akik mind 32 percen belül teljesítették a feladatot. Büszkék voltunk az elsős Gyömbér váltócsapatra, a gyerekek és a szülők fantasztikus tempóban együtt futották le a 3x2,5 km-es távot. Még többen neveztek a délutáni intézmények közötti versenyre. Nagyszerű érzés volt, hogy a szülők és a gyerekek milyen lelkesen készültek erre a versenyszámra is, mindezt versenydrukk nélkül. Mindenki lendületesen futott, sokaknak még arra is volt erejük, hogy az utolsó 50 méteren begyújtsák a rakétákat. Volt, aki az első métereken elesett, és így fájó lábbal teljesítette a távot. Neki gratulálunk a kitartásáért! Meglepetés eredmény is született, a 3. osztályos Klapka Bulcsú ezen a 2.5 km-es versenyszámon több száz versenyző közül 8. helyen futott be, megelőzve ezzel sok felnőttet és idősebb társát.  

Fantasztikus hangulatú versenyen vettünk részt! Olyan sokan voltunk Rogersesek, hogy bekerültünk a legtöbb versenyzőt indító intézmények közé. És bár a soroláson nem nyertünk vásárlási utalványt, nagyon jó volt megélni a rogerses összetartozás érzését! Köszönjük Icának a szervezést, és minden futónak a részvételt! Jövőre is megyünk! 

1
2
3

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább