Projektek
Rogers Iskola

Idén a bolhapiacot egy szép tavaszi csütörtökön tartottuk.

Rengeteg kincs talált új gazdára, mindenfélét lehetett kapni. 

A tornaterem egészen zsúfolt volt a sok-sok árustól és zajos a vidám beszélgetésől, alkudozástól. Szuper hangulat volt: még élő gitárzene is volt! Ha pedig bárki megéhezett, vagy megszomjazott különböző standoknál még finom enni-innivalókat is kínáltak. Sok régi játék, puzzle, könyv, gyűjtőkártya, ékszer, cipő, ruha cserélt aznap gazdát. Mindenki elégedetten tért haza zsákmányaival. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább